Mijn naam is Chantalle Nühn, geboren in Nederland, maar ik voel me overal ter wereld thuis waar harten zijn om mee te connecten en natuur om in te zijn.

Ik begon mijn yoga practice in mijn twintiger jaren toen ik op zoek was naar een combinatie van inspanning en ontspanning. Toen ik dertig werd, wilde ik me meer bezighouden met de diepe verbondenheid die ik voelde met yoga.

Mijn partner en ik namen ontslag, verkochten ons huis en gingen op reis over de wereld. Gedurende deze reis had ik het voorrecht om van verschillende yogi’s over de hele wereld te leren. Ik wilde graag meer weten over de yogafilosofie en de manier van leven en nam alles in mij op wat ze me leerden. Ik voelde steeds meer dat ik mijn eigen stijl vond en wilde deze verder ontwikkelen.

Uiteindelijk heb ik me aangemeld voor een Hatha yoga lerarenopleiding in een hartverwarmende gemeenschap in de bergen vlakbij Barcelona, Spanje. Na het voltooien van de 200 uur durende opleiding (RYS200 yoga alliance) voelde ik me klaar om de principes van yoga met andere harten en zielen te delen.

Tijdens mijn lessen ligt de nadruk op een kalme, regelmatige ademhaling en het versterken & soepel maken van het lichaam in voornamelijk statische houdingen. De lessen zijn afwisselend meer dynamisch of juist rustig afhankelijk waar de behoefte op dat moment ligt. Hierdoor is er ruimte om te onthaasten en het stressniveau te verlagen. Even tijd voor jezelf waarbij alles mag en niets moet.