Jarka Doeswijk

Mijn naam is Jarka en ben woonachtig met mijn gezin in Rotterdam. Geboren en getogen in Apeldoorn en Nijmegen bracht de liefde voor dans mij naar de Rotterdamse Dansacademie waar ik mijn diploma tot docent dans heb behaald. Toen ik na mijn studie in New York was om een aantal maanden te dansen werd op iedere hoek van de straat yoga aangeboden en daar maakte ik gretig gebruik van.

Sindsdien heeft yoga me niet meer losgelaten en ben ik blij om te zien dat de yoga inmiddels ook hier is doorgedrongen tot het grote publiek met vele liefhebbers. Hoe kan je niet houden van yoga! Het is ontspannend, maakt flexibel, kalmeert de geest en opent een innerlijk landschap waar je in de dagelijkse realiteit weinig aan toekomt, maar broodnodig is om een leven te kunnen leven in evenwicht.

Mijn opleiding in yoga heb ik genoten bij Integrale yoga Rotterdam en is ook echt mijn favoriete yoga stijl. Het zijn zachte hatha yoga lessen bestaande uit asana’s, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie. Het doel is om je hoofd tot rust te brengen, diep contact met je lichaam te ervaren en dan door naar je hart waar je gevoelsleven op jou wacht om verbinding met je te maken. Leven vanuit verbinding met je hart, dat activeert veel levensenergie en zin in het leven. Mijn man Michiel is muzikant en samen maken wij graag muziek in combinatie met yoga en dans. Live muziek bij uitstek neemt je mee voorbij de mind en nodigt het lichaam en geest uit om te bewegen. Wees welkom in mijn lessen gentle yoga en meditatie. Ik kijk naar je uit.