Kom tot rust met online yoga

CeciliaIntegrale Yoga Schiedam

Online Integrale Yoga Schiedam

In deze onzekere en spannende tijd, waarin wij en vele andere veel stress ervaren is het essentieel je lichaam regelmatig tot rust te brengen. Stress verzwakt je immuunsysteem, terwijl wij dat nu juist hard nodig hebben. Yoga kan hierbij een ondersteunende factor zijn. Vind een plek in huis en creëer rust voor jezelf met onze online yogasessies.

De essentie van online yoga

“Hoe kom ik de coronacrisis door?” en “Hoe zorg ik ervoor dat mijn hoofd en lichaam in deze stressvolle periode ontspannen blijven?” Het zijn vragen die jullie je de afgelopen tijd ongetwijfeld hebben afgevraagd. Met yoga verminder je het stressniveau. De essentie van yoga online is precies hetzelfde als de fysieke yogalessen, namelijk: alle activiteit van de geest, bewust of onbewust, stopt. Op dat moment ervaar je puur gewaarzijn, vrij van oordelen, zorgen van alle dag en angsten.

Door diverse oefeningen uit te voeren tijdens online yogasessies leer je gedurende deze periode niet alleen rust te vinden, maar vind je eveneens steun bij anderen. Het is immers ook belangrijk om in deze tijd contact met elkaar te onderhouden en elkaar waar nodig te helpen.

Online yoga sessies Integrale yoga Schiedam

Het vermijden van drukke ruimtes en sociale bijeenkomsten is inmiddels verplicht gesteld. Om die reden houdt Integrale Yoga Schiedam de komende tijd diverse online yogasessies, onder leiding van yoga docente Cecilia Huisman. Of u nu een vaste deelnemer van onze yogalessen bent, of mee wil doen als nieuwe deelnemer, iedereen is natuurlijk vrij om deze sessies te volgen!

Meedoen aan online yoga van Integrale Yoga Schiedam?

Heb je interesse in onze online yogasessies? Dat vinden wij uiteraard heel fijn om te horen! Je kan gemakkelijk meedoen via je computer, tablet of mobiel. Bekijk de praktische informatie en het lesrooster op onze website en meld je direct aan. Bij eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via 06 28 91 84 78.