Nieuw in Oeverlicht: Workshop AerialYoga

Wanneer: zondag 13 juni 2021

Tijd: 11.00-13.00 uur

Locatie: Oeverlicht, Steile Oever 7, Ommen

Docent: Juliette Dormaar, eigenaresse Kompassie Yoga, Rotterdam.

Aantal deelnemers: 8 personen
De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen

Prijs: 32,- p/p
Bij aanmelding van 2 personen ontvang je 10% korting p/p

Heb je zelf een doek, neem die dan mee!

Duur Workshop: 120 minuten.
Dit is inclusief korte theepauze en een heerlijke eindontspanning.

 

Inhoud workshop

In deze AerialYoga workshop leggen we de focus op de fysieke mogelijkheden van geheel of gedeeltelijk loslaten van spier en mentale spanning. 

Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij AerialYoga verrassende manieren van loslaten ervaren, door de support van het doek.

Het doek begeleid jou en spiegelt je. Het ontlast de rug waarbij sprake kan zijn van decompressie van de wervelkolom.

We werken aan verschillende houdingen en series; zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit. Kortom een workshop waarin inspanning, ontspanning en plezier samenkomen. Een heerlijke verdiepende ervaring.

”Aerial Yoga is een hybride vorm van yoga waarbij traditionele yogahoudingen, pilates en dans worden gecombineerd met het gebruik van een hangmat. Het is enerzijds kalmerend voor de geest en anderzijds vormt het een laagdrempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest. Je beoefent yoga op een nieuwe, bijzondere manier.”

VOOR WIE is deze workshop geschikt?

Zowel ‘absolute beginners’ als gevorderden zijn van harte welkom in deze workshop! Pak je kans om eindelijk een keer de lichtheid van yoga en de kracht van loslaten te ervaren. 

Na de workshop kun je nog een heerlijke wandeling maken in het bos. Heb je zin in een weekendje natuur; boek een B&B of zet je tent op bij een van de vele campings in de buurt

Docent 

Juliette is een van de pioniers op het gebied van AerialYoga. In 1998 nam zij haar eigen gemaakte lus al mee naar Canada/USA. Met haar jarenlange internationale werkervaring als senior (aerial) yoga docente, Teacher trainer, Yoga-docent, luchtacrobate en opleiding tot danstherapeute, heeft Juliette een unieke benadering en eigen methodiek ontwikkeld. Lesgeven doet zij met veel liefde en passie en daarbij heeft ze een scherp oog voor iedere deelnemer. 

AANMELDEN

Stuur een email naar info@oeverlicht.nl
Vermeld je naam en ervaring met Aerial Yoga.

 

 

We kijken uit naar je deelname!
We zien je in Oeverlicht, aan de Regge.

Warme groet,

Juliette & Cecilia