WORKSHOP HOOFDSTANDBANKJE

Schiedam 3 oktober 

 

hoofdstandbankje sirsasana

Opwekkend

De Hoofdstand, ook bekend als Sirsasana traint de balans en versterkt de core, rug, arm- en schouderspieren. Doordat zuurstofrijk bloed snel je hersenen bereikt, gaat deze houding vermoeidheid tegen en is dus verfrissend en opwekkend. Ook verbeter je hiermee je bloedcirculatie, hormoonbalans, spijsvertering en verbetert het je vermogen om te concentreren.

Ieder kind weet dat op je hoofd staan een plezierige ervaring is, maar niet meer zo gemakkelijk als volwassene… Met behulp van ons hoofdstand-bankje kan iedereen nu voor enkele minuten ondersteboven staan zonder de nekwervels te belasten.

Meer over de hoofdstandbank

Bekijk ook eens ons filmpje op YouTube (tevens te zien onder het tabblad Yogafilmpjes). Of ontdek hier meer oefeningen met het hoofdstandbankje.
Er worden ook regelmatig in onze studio in Schiedam workshops gegeven. Kijk op www.integraleyogaschiedam.nl voor data en tijden.

Wat houdt de workshop in?

Er zijn meerdere oefeningen en variaties met het hoofdstandbankje mogelijk, zowel voor beginners als gevorderden.

Je kunt nu een speciale workshop volgen in onze yogastudio in Schiedam, om zo de basishoudingen eenvoudig onder de knie te krijgen en te leren hoe je het bankje veilig kunt gebruiken.

Datum: oktober
Locatie: Tuinlaan 24, Schiedam
Tijd: 11.00 u – 13.00 u

Bankje kopen?

Tevens is het bankje tijdens de workshop meteen ter plekke met een leuke korting (15%) aan te schaffen. Meer informatie vind je hier.