Yoga in Ibiza – Can Rosa

6 tot 13 mei

Een week lang op een prachtig eiland in een luxe resort helemaal tot jezelf komen en genieten van yoga, heerlijk eten en de ondergaande zon? Verbreek je dagelijkse routine en ga mee op yogareis naar een van ‘s werelds meest gelukzalige bestemmingen: Ibiza.

Van 6 t/m 13 mei verzorgen we een all-inclusive yoga retreat op het prachtige Can Rosa. In ons drukke bestaan vol afspraken en constant online verbonden zijn, biedt deze reis een uitgelezen kans om tot rust te komen en weer in verbinding te komen met jezelf. Deze reis is een perfecte combinatie van inspannen en ontspannen en geschikt voor de beginnende en ervaren yogi.

HET VERBLIJF

De reis vindt plaats op de prachtige locatie Can Rosa, Ibiza. Deze plek ligt midden op het eiland vlakbij Santa Gertrudis en heeft ruime, luxueuze kamers, een buitenzwembad, open terras en een fijne binnen- en buitenruimte voor de yoga lessen. Bekijk de website www.canrosaibiza.nl voor indrukken en foto’s.

Can Rosa Ibiza reis

DOCENT: CECILIA HUISMAN

De yogalessen staan onder de deskundige begeleiding van Cecilia Huisman. Haar ervaringen en kennis over yoga heeft ze opgedaan gedurende verschillende opleidingen in dans en yogastromingen zoals Critical Alignment, DRU en Hatha Yoga. Cecilia heeft een unieke expertise opgebouwd om je mee op reis te nemen door het lichaam.

TYPEN YOGA

Critical Alignment
Dru
Hatha

HET PROGRAMMA

Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt vanaf het moment dat je aankomt bij het resort. Onze privé chef Guillermo verzorgt de heerlijkste, verse maaltijden, 3 keer per dag. Alle benodigde yoga tools zijn aanwezig. Je kunt uiteraard altijd je eigen mat meenemen. Dagelijks zijn er twee of drie lessen te volgen die zich uitbouwen naar een flow. We sluiten de yogasessies af met meditatie of een diepe ontspanning. Gedurende de week is er voldoende vrije tijd om het eiland en haar schoonheid te verkennen.

PRIJS

€950,00 per persoon.

Prijs is inclusief:

 • 7 overnachtingen
 • Ontbijt, lunch en diner bereid door onze privé chef Guillermo van Chef n Dance
 • Alle yoga- en meditatielessen
 • Gebruik van faciliteiten

Prijs is exclusief:

 • vliegticket
 • verzekeringen

Transfer van vliegveld naar locatie is in overleg mogelijk!

KAMERS

Alle kamers zijn gedeelde tweepersoonskamers. Het is ook mogelijk een tweepersoonskamer te boeken voor één persoon. Dan is de prijs voor de kamer €1150,-.

Kamer Verblijf Can Rosa

RESERVEREN & BETALING

Reserveren kan door een email te sturen naar: info@integraleyogaschiedam.nl. Om je reis te bevestigen, willen we je vragen om maximaal 2 weken na je reservering het bedrag over te maken naar Integrale Yoga Schiedam NL24ABNA0557128552, onder vermelding van Ibiza reis 2018.

OPEN LESSEN

Woon je op het eiland of wil je een losse les volgen? Dat kan! Hieronder vind je informatie over tijden, uren en prijzen:

Informatie:

Les Tijd Prijs
Ochtend les 10:00 – 12:00 €25,00
Namiddag les 17:00 – 18:30 €20,00
Beiden lessen Ochtend + middag €40,00
  • Ontvang €16 – 20 korting vanaf vier boekingen
  • Het is alleen mogelijk om op de locatie contant te betalen.
  • Reserveren kan via info@integraleyogaschiedam.nl

FOTO’S:

Verblijf Can Rosa 2018 Can Rosa verblijf 2018 Can rosa verblijf yoga ruimte 2018

Voor meer informatie en foto’s van de locatie:

https://www.canrosaibiza.com

Ik verwelkom jullie graag op Ibiza!
Cecilia Huisman, docent Critical Alignment Yoga