Discover Magic in the Mess

11

‘Discover magic in the mess’

Wat doet deze uitspraak met jou? Het voelt mogelijk direct als een tegenstelling.
Dat prachtige woord ‘magic’ gekoppeld aan het woord ‘mess’ – letterlijk vertaald een puinhoop. Maar toch, hebben we niet allemaal een moment of periode in ons leven waarin het leven een puinhoop lijkt of is? Hoe blijf je dan positief? En welke vaardigheden heb je nodig om jezelf, je gezin, en/of je naasten te coachen?

Japanse uitspraak Kintsugi
De Japanse filosofie heeft hier een prachtige oplossing voor: Als de Japanners gebroken voorwerpen repareren, verrijken ze de schade door de scheuren met goud te vullen. Zij geloven dat iets juist mooier wordt als het schade heeft opgelopen. Dus; niet verhullen maar wel repareren!

Met andere woorden: ontdek de magie in jouw leven als het uit elkaar lijkt te vallen.
Vul de scheuren op met gouden zonnestralen en positieve gedachten; accepteer/omhels je leven met alle scheuren die er zijn en vul ze op met zelfliefde, optimisme, en positieve energie. Zelfliefde betekent tijd nemen voor jezelf, ontdekken waar jouw scheurtje(s) zit(ten) en op welke manier jij je ziel kunt opvullen met liefde en goede zelfzorg.

Wat te doen?
Ga mee op reis naar Ibiza en ontdek de helende positieve energie van deze retraite. Tijdens deze week krijg je de kans om jezelf van binnenuit te voeden, wat een belangrijk aspect van zelfzorg is. 
Onthoud dat alles gebeurt met een reden; er is geen moeilijke situatie die zonder doel op ons pad komt. Dat doel is dat we betere, veerkrachtigere, en meer dankbare individuen worden. 

Yogadocente Cecilia Huisman is ervaren in het begeleiden van retraites. De afgelopen 8 jaar heeft zij met veel plezier en passie yoga retraites verzorgd. Deskundigheid en kennis op het gebied van yoga en de effecten die deze vorm van bewegen heeft op ons lichaam zijn ruim aanwezig.

De Ibiza reis 2023 vindt plaats op 21-28 mei & 2-8 oktober. Meld je aan!


P.S.
Mocht je niet zoveel tijd vrij kunnen maken, kijk dan op de website voor kortere retraites (weekenden) die Cecilia organiseert in Oeverlicht in Ommen.

 

Vergelijkbare posts