Workshop hoofdstandbankje

Variaties met het Hoofdstandbankje


Nieuwe data worden op basis van interesse gepland.
Wil je ook graag een uitgebreide instructie? Mail dan even.

Opwekkend

De Hoofdstand, ook bekend als Sirsasana traint de balans en versterkt de core, rug, arm- en schouderspieren. Doordat zuurstofrijk bloed snel je hersenen bereikt, gaat deze houding vermoeidheid tegen en is dus verfrissend en opwekkend. Ook verbeter je hiermee je bloedcirculatie, hormoonbalans, spijsvertering en verbetert het je vermogen om te concentreren.

Ieder kind weet dat op je hoofd staan een plezierige ervaring is, maar dit gaat niet meer zo gemakkelijk als volwassene… Met behulp van ons hoofdstandbankje kan iedereen voor enkele minuten ondersteboven staan zonder de nekwervels te belasten.

Wat houdt de workshop in?

Er zijn meerdere oefeningen en variaties met het hoofdstandbankje mogelijk, zowel voor beginners als gevorderden.

Je kunt nu een speciale workshop volgen in onze yogastudio, om zo de basishoudingen eenvoudig onder de knie te krijgen en te leren hoe je het bankje veilig kunt gebruiken.

Meer over het hoofdstandbankje

Bekijk ook eens filmpjes op YouTube (tevens te zien onder het tabblad ‘Yogafilmpjes’) van yoga oefeningen met hoofdstandbankje. Wil je een bankje kopen? Het is tijdens de workshop met een leuke korting (15%) aan te schaffen. Meer informatie vind je hier.

   
Tijd 11.00-13.00
Locatie Tuinlaan 24, Schiedam
Docent Cecilia Huisman
Aantal deelnemers Max. 8 pers.
Prijs €17,50

 

 

AANMELDEN

Meld je via email: info@integraleyogaschiedam.nl

We kijken uit naar je deelname!

Warme groet,
Cecilia