Zwangerschapsyoga

IMG_20160215_103920

Zwangerschapsyoga

Je zwangerschap is een prachtige periode, waarin er heel veel in je lichaam en in je leven gebeurt. Het is een periode van voorbereiding op de bevalling en het leven met een kind. Zwangerschapsyoga is een manier om je voor te bereiden op de lichamelijke en geestelijke veranderingen.

Zwangerschapsyoga biedt houdings- en bewegingsoefeningen tijdens de zwangerschapsperiode om je voor te bereiden op de bevalling. Tijdens de lessen maak je contact met je (veranderende) lichaam en je kindje(s). Tevens is er aandacht voor yogahoudingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Op deze manier kun je je lichaam ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Naarmate je bewuster met je lichaam omgaat, krijg je meer vertrouwen in jezelf en in de bevalling. De lessen zijn gericht op meer lichaamsbewustzijn, het onderhouden van soepele spieren en gewrichten en je conditie, het beheersen van de ademstroom en algehele ontspanning. Je kunt een aantal malen de les samen met je partner ervaren.

Dinsdagochtend 10.00 – 11.15
Prijs per les: €16,50
Serie van 10 lessen: €150,- 

 

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt,

is niets vergeleken met wat er IN ons ligt”

Andere yoga stijlen en oefeningen