Yoia

Samenwerking yogastudio Yoia

Met mijn definitieve vertrek naar Ommen vervalt helaas volgend jaar jullie wekelijkse yogaplek. Om jullie de mogelijkheid te bieden om af en toe nog wel les van mij te krijgen en om op een andere plek in Schiedam wekelijks yogales te volgen, heb ik de samenwerking gezocht met yogastudio Yoia.
 
Yoia, op de Korte Haven 125, onder leiding van Romanie Graumans, biedt al meer 12,5 jaar hatha yogalessen variërend van mild en meditatief tot actief en uitdagend. Yoia werkt met een gevarieerd team van goed opgeleide yogadocenten waar ik onderdeel van zal worden. Jullie kunnen op regelmatige workshopbasis CAY-lessen volgen bij Yoia. De lessen worden dan door mij verzorgd. Je moet je voor deze lessen aanmelden in het systeem van Yoia (Virtuagym). Hoe dat werkt wordt verder op deze pagina uitgelegd. 

CAY workshops

Het doel van Critical Alignment Yoga (CAY) is om de balans tussen twee spiergroepen te herstellen, waardoor het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen. Deze vorm van yoga leert je rechtop te zitten, te lopen, op een juiste manier te bukken en de ademhaling vrij te laten stromen van buik naar borst.

Meer weten over CAY? Klik hier

Speciale aanbieding

Yoia biedt jullie een ProefKaart aan. Deze speciaal voor jullie ontwikkelde kaart geeft jullie de mogelijkheid om vier verschillende yogalessen bij verschillende docenten te ‘proeven’ bij Yoia. Yoia biedt deze ProefKaart voor 25 euro in de periode van 20 februari tot 31 maart 2023.
Na aanschaf is de kaart zes weken geldig. Je kunt elke week een andere les volgen of meerdere lessen in een week doen. Daarna kun je desgewenst een abonnement afsluiten voor één keer per week of onbeperkt yoga.

Wat moet je doen om jouw kaart te activeren? 
Klik op deze link. Je komt dan in de Virtuagym-omgeving van Yoia (een soort MoMo Yoga). Je meldt je aan door het invoeren van jouw voor- en achternaam, email adres en telefoonnummer. In de webshop schaf je de strippenkaart IYS Yoia ProefKaart aan. Nadat je dit gedaan hebt, kun je naar het rooster gaan en de door jouw gewenste lessen inplannen. Virtuagym heeft ook een app voor de telefoon, die je kunt installeren nadat je je account hebt aangemaakt. Zo kun je snel en eenvoudig je lessen inplannen of verplaatsen.

Omdat techniek nooit een drempel mag zijn, staan Romanie en studiocoördinator voor je klaar als je er niet uitkomt. Mail hen dan op info@yoia.nl.

11critical alignment yoga hoofdstand

Data

De volgende CAY workshops in 2023 staan al gepland: 

3 februari (19.00-20.30 uur) – Kennismakingsworkshop *

10 maart (19.00-20.30 uur) 
26 maart (11.00-12.30 uur)
6 mei (11.00-12.30 uur)
24 juni (11.00-12.30 uur)

Prijs: 25 euro per les *

* De kennismakingsworkshop wordt aangeboden tegen een speciaal tarief van 5 euro.

 

 

AANMELDEN

Aanmelden kan via Virtuagym (het systeem van Yoia).

Vragen? Stuur een mail naar info@yoia.nl