Yoia

Samenwerking yogastudio Yoia

Met mijn definitieve vertrek naar Ommen vervalt helaas volgend jaar jullie wekelijkse yogaplek. Om jullie de mogelijkheid te bieden om af en toe nog wel les van mij te krijgen en om op een andere plek in Schiedam wekelijks yogales te volgen, heb ik de samenwerking gezocht met yogastudio Yoia.
 
Yoia, op de Korte Haven 125, onder leiding van Romanie Graumans, biedt al meer 12,5 jaar hatha yogalessen variërend van mild en meditatief tot actief en uitdagend. Yoia werkt met een gevarieerd team van goed opgeleide yogadocenten waar ik onderdeel van zal worden. Jullie kunnen op regelmatige workshopbasis CAY-lessen volgen bij Yoia. De lessen worden dan door mij verzorgd. Je moet je voor deze lessen aanmelden in het systeem van Yoia (Virtuagym). Hoe dat werkt wordt verder op deze pagina uitgelegd. 

CAY workshops

Het doel van Critical Alignment Yoga (CAY) is om de balans tussen twee spiergroepen te herstellen, waardoor het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen. Deze vorm van yoga leert je rechtop te zitten, te lopen, op een juiste manier te bukken en de ademhaling vrij te laten stromen van buik naar borst.

Meer weten over CAY? Klik hier

11critical alignment yoga hoofdstand

Data

Workshops in 2024:

zaterdag 28 september
zaterdag 2 november
zaterdag 30 november

Workshops in 2025:

zaterdag 25 januari
zaterdag 8 maart
zaterdag 5 april
zaterdag 10 mei
zaterdag 21 juni

 

Tijd: 11.00 – 12.30 uur
Prijs: 25 euro per les 

 

 

AANMELDEN

Aanmelden kan via Virtuagym (het systeem van Yoia).

Vragen? Stuur een mail naar info@yoia.nl