Mededeling – Einde Yogalessen Schiedam

11

Afscheidsevent IYS

Vanwege mijn verhuizing naar Ommen, zullen na 7 april 2023 de lessen niet meer doorgaan op de Tuinlaan. Daarna kun je bij YOIA of een andere yogastudio terecht voor yogalessen en ook voor CAY lessen. Ik blijf bij YOIA zoveel mogelijk CAY workshops geven, dus houdt goed het rooster van YOIA in de gaten. 

Heel bewust heb ik 7 april, Goede Vrijdag, als moment gekozen om de yogalessen in Schiedam te stoppen, wel met pijn in mijn hart. 
Waarom met Pasen? Omdat Pasen – net als de lente – staat voor nieuw begin, nieuw leven, een start van een nieuwe fase in het leven en in de natuur, waarbij een vorige fase wordt afgesloten.
Na 14 jaar allerlei vormen van yogalessen in de stille ruimte aan de Tuinlaan gegeven te hebben, eindigt een mooie periode van liefde geven en nemen.

Het liefste neem ik jullie allemaal mee naar mijn prachtige woon- en werkplek in Ommen. Een plek waar jullie uiteraard allemaal welkom zijn om net als ik de helende energie, de kracht van de natuur, en de stilte van het bos te ervaren. Houd de website van Oeverlicht in de gaten en ook de retreats op Ibiza zullen natuurlijk doorgaan.

Tijdens het paasweekend kunnen jullie nog een aantal lessen volgen:

  • Vrijdagavond 7 april: Yoga Nidra (19.30-20.30 uur)
  • Zaterdagochtend 8 april: CAY (11.00 – 12.15 uur)

Zaterdagmiddag 8 april vanaf 12.30 uur afscheid nemen.
Na afloop van de les genieten we met elkaar van thee en lekkers.

Wil je je aanmelden voor (een van) deze lessen? Stuur dan een mail naar info@integraleyogaschiedam.nl
Graag ook aanmelden als je (alleen) van plan bent om naar het afscheid te komen. 

Alle lessen zijn gratis. Het staat je vrij een donatie te doen.
Het geld zal ik storten op giro 555 voor de wederopbouw van de getroffen gebieden van de aardbeving in Turkije & Syrië. 

Ik hoop jullie allemaal nog één keer te ontmoeten op de Tuinlaan zodat we deze periode met elkaar kunnen afsluiten. Graag tot dan!

Namasté,
Cecilia

 

Vergelijkbare posts