Prive lessen

Alle aandacht voor jou

Integrale Yoga Schiedam biedt ook privélessen aan. De lessen worden naar de individuele behoefte en mogelijkheden samengesteld. Hierdoor ontstaat een intensieve persoonlijke begeleiding. Tijdens de les is alle aandacht voor jou en worden de houdingen tot in detail aangeleerd. Je leert de yogahouding op de juiste manier uit te voeren waardoor je meer informatie ontvangt over het effect in jouw lichaam. Gedurende dit proces kijken we samen waar nog verdieping mogelijk is.

Juist als je klachten hebt van bijvoorbeeld een schouder, heup, onderrug of hamstrings is een privéles bij uitstek een moment om te kijken wat het probleem is, waar de klacht vandaan komt en wat de beste oefeningen of houdingen zijn die passen bij jou en voor dit moment.

Voor iedereen

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan persoonlijke aandacht. Of misschien loop je al een tijd met vragen rond over de effecten van een bepaalde houding of yoga in het algemeen. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken met Cecilia, dit kan overdag van maandag t/m zaterdag. Stuur een berichtje naar info@integraleyogaschiedam.nl. We verwelkomen je graag!

Prijzen

Op verzoek en in overleg zijn privélessen (of duo/paren) in te plannen gedurende de week of op zaterdagen. De les duurt 1,5 uur.

Privéles: € 65,00 per persoon.
Indien duoles: € 32,50 per persoon.