Workshop – Het hart en het scheppend vermogen

11

‘Het hart en het scheppend vermogen’

Op zaterdag 18 maart zal de workshop ‘Het hart en het scheppend vermogen’ plaatsvinden op de Tuinlaan in Schiedam. Deze workshop zal gegeven worden door yogadocent Rudy Vancoillie en is geschikt voor yogi’s van alle niveaus. Rudy geeft oorspronkelijk les in België maar wil ook yogales(sen) gaan geven in Nederland. 

Wanneer: zaterdag 18 maart
Tijdstip: 10.00-13.00 uur
Locatie: Tuinlaan 24, Schiedam
Docent: Rudy Vancoillie – Nieuwe Yogawil
Aantal deelnemers: 5 tot 8
Prijs: €45,-

Deze les bouwt op de gedachte dat het hart het centrum van de mens is. Het is het midden tussen geest en materie. Het hart is niet de emotie maar veeleer de inhoud die de mens in zich draagt en verpersoonlijkt. In het hart leeft de zogenaamde zelfkracht van de mens. Dit is de capaciteit om het eigen bewustzijn, de waarnemingen en de handelingen te sturen en vanuit concrete gedachten vorm te geven. Het vormgevend of scheppend vermogen van de mens is een kwaliteit van het hart.
 
Over de les
In deze workshop leer je de diverse yogahoudingen inhoudelijk vanuit concrete gedachten vormgeven. Door de yogahoudingen vanuit een inhoud of idee vorm te geven leer je het bewustzijn productief en constructief gebruiken in de yogapraktijk. Hierdoor ontwikkel je meer zelfkracht en een eigen midden. De oefenwijze werkt zeer heilzaam, stabiliserend, en opbouwend op de levenskrachten.

Tijdens de yogales zal je diverse klassieke yogahoudingen vanuit een idee of inhoud actief leren vormgeven. Je zal een gedachte leren omzetten of leren uitdrukken tot in de vorm en hierdoor nieuwe heilzame gewaarwordingen ontwikkelen. Het inhoudelijk leren vormgeven van de yoga-asana biedt nieuwe mogelijkheden en hoopvolle perspectieven voor het sociale leven.

Al met al, een workshop die geschikt en verrijkend is voor iedereen, ongeacht welke yogastijl je beoefent en op welk niveau. Ook interessant voor docenten die zoeken naar nieuwe inspiratie.

Bekijk hier een video over de workshop. 
En klik hier voor meer informatie over yogadocent Rudy. 
 
 
Interesse? Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.yogaschooltrikon.nl
 
Namasté, 
Cecilia & Rudy
 

Vergelijkbare posts