Hoofdstandbankje bestellen

Yoga Hoofdbankje bestellen

Nu te koop in vernieuwde uitvoering

Over het hoofdstandbankje

De Hoofdstand, ook bekend als Sirsasana traint de balans en versterkt de core, rug, arm- en schouderspieren. Doordat zuurstofrijk bloed snel je hersenen bereikt, gaat deze houding vermoeidheid tegen en is dus verfrissend en opwekkend

Om deze houding op een veilige en makkelijkere manier uit te voeren is het hoofdstandbankje een fijn hulpmiddel en kan iedereen nu voor enkele minuten ondersteboven staan zonder de nekwervels te belasten.

Prijs

Het hoofdstandbankje is te koop voor €120,- (incl. BTW).
Je kunt kiezen voor zelf afhalen, of laten opsturen. Dan komen er nog wel bezorgkosten bij.
Aanvragen kan via info@integraleyogaschiedam.nl o.v.v. ‘Hoofdstandbankje kopen’.

Uitvoering

Het hoofdstandbankje is recentelijk vernieuwd en heeft nu een rondere vorm. Het is nu voorzien van een volledig zwart gespoten stalen frame en zwarte, rubberen schouderpads. Door het lage gewicht is het ook heel gemakkelijk mee te nemen voor oefeningen op locatie. En je kunt het zelf nog functioneler maken door het in je huiskamer een plekje te geven als bijzettafeltje.
Afmetingen ca: 40 cm hoog, bovenkant 54 x 38 cm, onderkant 77,5 x 29 cm.

Uitproberen

Ben je geïnteresseerd in een bankje, maar wil je het eerst uitproberen, geef je dan op voor een van onze workshops. Na afloop kun je het bankje dan met een leuke korting van 15% aanschaffen. Zo bespaar je meteen op de bezorgkosten, want je neemt het bankje natuurlijk direct mee naar huis! 

Veiligheid

Uiteraard gaat veiligheid voor alles en dien je het bankje altijd op een stevige ondergrond te plaatsen, liefst een yoga mat. Zie voor instructies over het gebruik van het hoofdstandbankje ook onze instructiepagina met filmpjes en oefeningen.

Vorige postVolgende post

Vergelijkbare posts