Mooiste plekjes op Ibiza tijdens yoga reis 2021

Bekijk hier meer van idyllisch Ibiza  | Yoga Ibiza reis 2020

Tijdens de yoga reis op Ibiza kun je naast het programma uiteraard zelf op zoek gaan naar harmonische plekken op het eiland. Ontdek bijvoorbeeld de veelzijdige natuur, of bezoek de idyllische baaitjes die je hier overal kunt vinden. We zetten vijf van de mooiste plekjes op Ibiza voor je op een rij.

1. Pittoreske Ibiza baaitjes

Als je aan Ibiza denkt, denk je vast en zeker aan de beeldige baaitjes, witte stranden, azuurblauwe zee en rotsen begroeid met veel groen. Je vindt deze plekken voornamelijk in het noorden van het eiland. Zo vind je hier onder andere schilderachtige baaitjes als Cala Benirras, Cala Xarraca en S’illot d’es Rencli, welke wat ons betreft zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

2. Indrukwekkende kliffen bij Es Amunts

Kies je liever voor een indrukwekkende wandeling? Dan adviseren we je naar het natuurgebied van Es Amunts te gaan, om de route naar de kliffen van Santa Inés te bewandelen. Tijdens deze tocht aanschouw je naast een bosachtig gebied en een schitterend uitzicht over de kust van het eiland, prestigieuze kliffen en steile rotsformaties. En, bij helder weer kun je zelfs de top van het magische eiland Es Vedrá ontdekken.

3. Zoutvlaktes van Ses Salines

In het zuiden van Ibiza vind je het bekendste en tevens het grootste nationale park van het eiland, Ses Salines. Hier bezoek je de unieke zoutmeren, ontstaan door de zoutmijnen van Calpe. Deze werden vroeger gebruikt om gevangen vis te conserveren en worden nu voornamelijk bezocht om het prachtige roze water te bewonderen.

4. Het water en moerasgebied Es Broll Buscatell

Huur je een auto? Rijd dan vooral naar Santa Agnès de Corona. Dit adembenemende gebied, dat eveneens bestaat uit prachtige kliffen met uitzicht op zee, geeft je een écht gevoel van rust. Beleef daarnaast het uitzicht van de opgebloeide amandelbomen die de gehele vallei bedekken, terwijl je ontspant tijdens een mooie wandeling in de zon.

5. Magisch gebied van Cala d’Hort Natural Reserve

Tot slot is het magische gebied van Cala d’Hort Natural Reserve écht een aanrader! Het gebied dat bestaat uit de kleine eilandjes Es Vedrà, Vedranell en Illots de Ponent vormen samen de bijzonderste plek van Ibiza. Je ontdekt hier naast de tropische vogels, een zowaar magische onderwaterwereld die bestaat uit vele kleurrijke koralen, grotten en zeegrasvelden.

Yoga Ibiza retreat met Integrale Yoga Schiedam

Heb je behoefte aan een week lang niets, enkel tijd voor jezelf? Ga dan op zoek naar je innerlijke rust tijdens onze yoga Ibiza retreat 2021. Reserveer direct een plek via onze website of stuur een e-mail naar info@integraleyogaschiedam.nl.

Vergelijkbare posts